Vores Hunde

Man kan ikke andet end blive grebet af Ireren og deres fantastiske sind og mod.

Vores skønne hunde.

I et par år var Ole fast inventar i min butik på Strøget i København... Han lå i butikken, og var sød og rar over for alle vores kunder.

Ole og Alma hygger i haven... Det er skønt med udeplads til sine hunde, således at de kan aktivere sig selv, mens vi andre ordner haven.

Sat op til udstilling.....

På en måde er det ud over, at vi får vores hunde bedømt til udstillingerne, også rart både at hilse på en masse andre som også går op i deres hunde, men også at få sine hunde socialiseret med andre mennesker og hunde i løbet af weekenden. Vi er alle altid vendt hjem fra en udstilling som meget trætte mænd og hunde.

Vi med hund - Oktober, 2016

Kennel Jumpout No Fear var med i Oktober udgaven af "Vi med hund", med 5 sider omkring vores hold af den Irske Terrier.

Hos os er hunden en del af familien.

Er man ikke interesseret i, at inddrage sine dyr i familien, så bør man ikke investere i hund eller andre dyr.... For at få det bedste ud af sine dyr, så skal de have lov til at være med, blive aktiveret, og have et hjem hvor vi skaber tryghed for alle.

  • Det betyder at hunden eller hundene ikke bør være alene hjemme mere end 8 til 9 timer dagligt - Og så har de også behov for, ikke at bliver efterladt hver dag, men have hele dage sammen med sin familie.

  • For os er det som vi putter i vores egen mund meget vigtigt - Derfor er det også vigtigt for os, at vores dyr får det optimale at spise. Vores hunde (og kat) bliver fodret med BARF (Bones and Raw Food), dette tilsat div. olier, mineraler og vitaminer. Se mere under BARF.

  • Ireren kræver faktisk ikke vildt meget motion, men de kræver at blive aktiveret og få brugt deres "hoved" og krop. Vi er heldige at vi har have, hvor de kan boltre sig, men dette betyder ikke, at vi ikke går ture med vores hunde. De bliver luftet morgen i ca. 2o min. En god tur om eftermiddagen, gerne ned på stranden hvor de løber løse under opsyn, og så en aftentur inden vi går til ro. Vi har altid rolige hunde indendørs - Og har de lige brug for at komme ud ekstra, så får de lige en tur i haven.

  • Vores hunde er vant til at komme med på ture til familie og venner. Vi tager som regel et tæppe med eller en transportkasse - Så føler de sig altid hjemme... Er vi på besøg hos "bedsteforældrene" så indtager de sofaen.

  • Vores hunde går altid i snor når vi går ture med dem steder hvor vi møder andre hunde, mennesker og biler. Vores have er indhegnet, og dette giver os en masse frihed. Det er trods alt en hund, der fra tidernes morgen, var vant til at opstøve kaniner, harer, rotter med videre, så er der noget der rører sig, så er de på, og man skal være opmærksom når man har dem løse...